lördag 31 december 2011

Att ha samma lilla svarta i 365 dagar

DET är en utmaning som Sheena på http://www.theuniformproject.com tog på sig för att samla in pengar till välgörenhet och göra ett modeexperiment.

Som ni ser kan man ha den åt båda hållen, det finns inget bak och fram och det går att ha den som klänning, rock eller tunika! Man kan faktiskt beställa mönster på just denna klänning via deras sight.

Jag älskar tanken med en klänning som passar för alla tillfällen och som går att variera så att ingen förstår att man alltid har på sig samma gamla trasa. Man kan se det som ett anti-konsumtions tänk, något som de flesta av oss nog kan lära oss av. Sheena har verkligen bevisat att man kan variera en liten enkel svart klänning på 365 mycket olika och spännande vis! Min lilla svarta är en mörkblå klänning med 50-talskrage (peter-pan-krage) som passar både på jobbet, skolan, festen, hemma och på pique-niquen. Jag älskar den!

Alla borde ha sin egna uniform som man trivs i som fisken och som lyfter fram alla sköna delar av en själv och gömmer allt man går omkring och skäms för...

Har ni någon favorit i garderoben? Hur ser den ut?

2 kommentarer:

Barnens Hjältar sa...

Vad häftigt!
Jag är en jeanstjej, så mina favoritplagg är i nuläget jeans :-)
Gott slut och gott nytt år!

YoKo - Liten Anna sa...

en riktig klassiker!
Gott nytt!

http://rpc.twingly.com/

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

bloggportalen.aftonbladet.se