torsdag 6 oktober 2011

Dålig fokus


på pluggeriet! Pluggar ekonomisk historia...
Det hela är mkt irriterande, min studiesituation. Jag har närmare 240 poäng på Stockholms universitet, men hälften av dem har blivit låsta i block om 3 terminer, dessa terminer kallas för "grundkurs" efter Bolognia processen...det kan väl inte vara rätt?! Till historien hör det att alla på min kursinriktning hoppade av under sista terminen som jag gick på SamhällsPlanerar linjen. Så läraren ville inte hålla föreläsningar för bara oss två och jag bytte linje....fick inte alla delmomen t godkända. Vipps så låses hela utbildnings momenten i kurser om 3 terminer och jag kan plöttsligt inte använda de "kurser" som inte är avslutade...nu väntar jag (och har väntat hela sommaren) på att de ska godkänna att splitta blocken. INGET HÄNDER!!!! Vad gör man (förutom att plugga vidare UTAN CSN)? Borde inte dessa moment ses som kurser? Borde inte kurser begränsas till EN termin?!

Jag blir så trött på den här härvan!

2 kommentarer:

saralovisa sa...

Ursch för plugg! Jag trodde att jag skulle kunna plugga mode&kropp medan jag hade Alfons springades runt benen men det går banne mig inte! Har inte hoppat av än men ligger så efter med allt nu att jag snart inte har något val!

Hah jadu, egentligen hinner jag inte. Sover han 20 minuter så brukar jag ofta lägga den stunden på att klottra lite medan jag dricker mitt kaffe. När han är vaken är det helt omöjligt.Det är verkligen svårt att få tid till att vara kreativ när man har barn. Jag han tonvis med målningar och saker jag vill sätta tänderna i men det får vänta:) Vad kul att du gillar dom!
Jag tänker att bara man fortsätter att låta sig inspireras även när inte tiden finns till att färdigställa så får nog den kreaativa ådran bra näring ändå som kommer väl till pass i framtiden!

YoKo - Liten Anna sa...

Åh, du är min tröst, jag ska fortsätta som du...teckna lite när hon sover (och jag har gjort mina pluggerier)...

http://rpc.twingly.com/

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

bloggportalen.aftonbladet.se