Mumsig vild hallonpaj på YoKos vis! (Yummy Wild Rasberry pie in My way)


Serveras med fördel ute i det gröna!


Ingredienser
ca 200 g smör, 3,5 dl mjöl, 1 dl havregryn, 1 ägg, 2 krm kardemumma (helst nystött), 2,5 dl socker. Blanda ingredienserna och smula ner dem i en ugnfast form. In med formen i ugnen i ca 15 min 220 °c (obs! låt den få en gyllenbrun yta). Ta ut formen och ös på vildhallon. In i ugnen i ca 7-10 minuter. Färdig!



(ca. 200 gram butter, 3,5dl wheat flour, 1 dl oatmeal, 1 egg, a little bit cardemon, 2,5dl sugar. Mix, crumble the dough in an oven form. Put the form into the oven in 220°c for about 15 minutes, take it out and sprinkle freshly picked wild rasberries onto it, into the oven again in ca 7-10 minutes. Ready!)

Kommentarer